کتاب راوی داستان های غمناک در شب های بی مهتاب نشر کتاب سرزمین
کتاب راوی داستان های غمناک در شب های بی مهتاب نشر کتاب سرزمین قیمت اصلی 430,000 تومان بود.قیمت فعلی 340,000 تومان است.
Back to products
کتاب گوهر معنا در باب ادب و عرفان اثر محمدعلی موحد نشر کارنامه
کتاب گوهر معنا در باب ادب و عرفان اثر محمدعلی موحد نشر کارنامه قیمت اصلی 950,000 تومان بود.قیمت فعلی 779,000 تومان است.

کتاب یهودی بودن پس از ویرانی غزه اثر پیتر بینارت نشر مردم نگار

قیمت اصلی 325,000 تومان بود.قیمت فعلی 285,000 تومان است.

کتاب «معنای یهودی بودن پس از نابودی غزه» (Being Jewish After the Destruction of Gaza: A Reckoning) در ژانویۀ ۲۰۲۵ (بهمن ۱۴۰۳)، حدود شانزده ماه پس از آغاز نسل‌کُشی غزه، منتشر شده است.

کتاب پیشِ رو یکی از قانع‌کننده‌ترین متونی است که دربارۀ حقانیت طرف فلسطینی و عدم مشروعیت اقدامات دولت اسرائیل دیده‌ام. بخش بزرگی از کتاب به رویدادهای پیش و پس از ۷ اکتبر مربوط است و به سوالاتی از این قبیل می‌پردازد که چرا فلسطینیان مجبور به انتخاب مقاومت خشونت‌آمیز شدند؛ چرا ادعاهای طرف اسرائیلی دربارۀ موضوعاتی مانند استفادۀ حماس از مردم غزه به‌عنوان سپر انسانی غلط است؛ چرا اسرائیل این‌طور بی‌رحمانه قتل عام می‌کند؛ چرا شعارِ «از رود تا دریا، فلسطین آزاد خواهد شد» از قضا و برخلاف تفسیر صهیونیست‌ها، شعاری دموکراتیک است؛ و یا چرا دولتِ این کشور برازندۀ عنوان دولت آپارتایدی است.

فصل اول به اجمال نشان می‌دهد صهیونیست‌ها چگونه با خوانشی سیاسی از تورات، آپارتاید علیه مردم فلسطین را توجیه می‌کنند. و تز اصلی کتاب در همین‌جاست: صهیونیست‌ها مایل‌اند خود را قربانیانِ تاریخ جا بزنند و این‌گونه، اسرائیل به‌عنوان نمایندۀ یهودیان دنیا با قربانی‌نمایی می‌کوشد کشتارهای بی‌وقفه‌ و نظام آپارتایدی خود را توجیه کند.

فصل پنجم در پی اثبات این مطلب است که چنین قربانی‌نمایی‌ها تنها خاص اسرائیلی‌ها نیست و خیلی‌های دیگر هم از این بهانه برای سرکوب مردمان استفاده کرده‌اند. بینارت فکر می‌کند تنها راه‌حل مسئله فلسطین، ادغام فلسطینیان است و کنار زدن آپارتاید؛ و تاریخ نشان داده چنین راهکاری آبی است بر آتش بدترین سناریوهای ممکن.

عنوان کتاب ممکن است این اشتباه را برانگیزد که نکند این کتاب اساساً مربوط یه یهودیان است و ربطی به ما ندارد. بینارت می‌گوید که این کتاب را بیشتر برای خانوادۀ خودش نوشته، ولی همزمان کتابی است که ربط چندانی به یهودیت و یهودیان ندارد.

توضیحات

نام کتاب: کتاب یهودی بودن پس از ویرانی غزه اثر پیتر بینارت نشر مردم نگار

مترجم: محمد نصیری

 

 

بانک کتاب شهر

بروزترین سایت فروشگاهی کتاب در زمینه های مختلف و گوناگون

ما همواره تلاش کرده ایم با همکاری انتشارات های بزرگ در زمینه کمک درسی(گاج،خیلی سبز،الگو،مبتکران،قلمچی،کاگو،مهروماه و ….)

و در رمان(کوله پشتی،میلکان،ققنوس،امیرکبیر،چشمه،سخن،نیلوفر،رشد و…)

شرایط خرید کتاب با تخفیف ویژه برای شما دوستان کتابخوان فراهم کنیم

کافیه کتابی رو که مدنظرتونه را در سایت ما ثبت، و بعد خیلی راحت درب منزل تحویل بگیرید.

سفارشات در شهر تهران در همان روز انجام میشه و پرداخت درب منزل میباشد و شهر های دیگر

 48 تا 72 ساعت انجام میشه (واریز جلوتر انجام میشه)

لازم نیست ساعت ها وقت و هزینه اضافی به خرج بدید فقط کافیه بانک کتاب شهر رو دنبال کنید.

دیجی بوک شهر تجربه ای لذت بخش از خرید اینترنتی را برای شما تداعی می کند.

اگر کتاب خاصی مورد نظر شما می باشد که در سایت نتوانستید آن را بیابید

به راحتی از یکی از چهار طریق بالا آن را ثبت کنید

بانک کتاب شهر فعال ترین مجموعه در زمینه فروش کتاب بوده و با دارا بودن کامترین آرشیو در تمامی زمینه ها

همواره تلاش میکند نیاز مشتری را برای خرید کتاب بسیار کوتاه نماید

اکنون می توانید برای کتاب یهودی بودن پس از ویرانی غزه اثر پیتر بینارت نشر مردم نگار از فروشگاه بوک شهر اقدام کنید

و در اسرع وقت کتاب را درب منزل خود تحویل بگیرید.

نظرات (0)

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “کتاب یهودی بودن پس از ویرانی غزه اثر پیتر بینارت نشر مردم نگار”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

You have to be logged in to be able to add photos to your review.